Уважаеми клиенти,

За да е услугата ни максимално удобна за Вас, ние от „Лагбаг “ ЕООД, с адрес на управление и кореспонденция,

гр. София, „ТЦ Боила“ ул Самоковско шосе 2Л 1756, ЕИК: 175373231 и БУЛСТАТ BG175373231, тел: +359 898603050 +359 887630393 ;

е-мейл: lagbag01@gmail.com, ще поемем стойността на куриерската доставка за Вашата заявка, 

След като изпратите Вашата заявка, ще получите потвърждение на посоченият от Вас имейл за направена поръчка. В срок от 1 до 4 часа ще получите втори имейл, с който Ви уведомяваме за срока на доставката.

За Ваше удобство и с цел да удовлетворим вашите изисквания, поръчките се доставят още на следващия работен ден за по-големите населени места или най-късно до два работни дни за по-малките населени места.

Начините да заплатите своята заявка са:

1. Пощенски паричен превод-Вие плащате директно вашата покупка при получаване от доставчика  с карта или в брой и получавате документ.

2 По банков път, преди да получите стоката: Бенефициент: „Лагбаг“ЕООД ,

Банка: Пощенска банка; BIC: BPBI BGSF,

IBAN : BG71 BPBI 7942 1078 3351 01

 Основание за плащане: посочва се номера на поръчката


Условия за връщане на стока

В случай, че не сте удовлетворени от доставената стока, имате право да я върнете или замените на адрес: град София „ТЦ Боила“ул Самоковско шосе 2Л, ет 3  в 14 дневен срок от датата на доставката и във вида, в който сте я получили с всички придружаващи документи - за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в двудневен срок от получаването ѝ в нашия офис. При замяна на стока, куриерските услуги за връщането и изпращането на заменения артикул е за сметка на клиента.

Изисквания към върнатата стока:

клиентът е подал заявка за връщане на стоката писмено на имейл lagbag01@gmail.com или на телефон  +359 898603050 ;+359 887630393  в срок не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката. Следва да посочите лична банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената от Вас сума за продукта;

стоката е в перфектен търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от „Лаг“ ЕООД - фактура (ако има такава), касов бон, гаранционна карта.

Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката, обратно до адреса на „Лагбаг“ ЕООД.

„Лагбаг “ ЕООД си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума или част от нея в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на продукт.

В случаите, в които клиентът откаже доставката (след като е потвърдил по телефон нейното получаване и тя вече е тръгнала към него), той следва да заплати куриерските разходи, както за доставката до него, така и за връщането ѝ до централен склад в размер на 10 лв. по следната банкова сметка: Бенефициент: „Лагбаг“ЕООД , Банка: Пощенска банка;офис Бизнес парк, BIC: BPBI BGSF, IBAN : BG71 BPBI 7942 1078 3351 01, Основание за плащане: куриерски разходи. Ако клиентът откаже заплащането на този разход, той губи правото да прави поръчки от това име и адрес с метод на плащане „пощенски паричен запис“, а само и единствено негови бъдещи поръчки ще бъдат изпращани след предварително заплащане с карта или по банков път.

Алтернативното решаване на спорове /АРС/ между потребители и търговци представлява извънсъдебно помирително производство на доброволен принцип. То се осъществява посредством помирителни комисии: https://www.kzp.bg/.

За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва

стандартния формуляр за отказ: https://kzp.bg/standarten-formulyar-za-uprazhnyavane-pravo-na-otkaz-pri-online-pokupki+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=bg

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ НАШИ КЛИЕНТИ!