Чанти

Разглеждайки голямото разнообразие от чанти е доста трудно да вземете решение. Чанти и кръстосани чанти за него и нея са стилно изявление до момента! Кожени чанти, малки чанти през рамо или просторни чанти за мъже - изборът варира между елегантни и спортни. В огромния ни избор от чанти ще намерите перфектния аксесоар за всеки ден, всяка вечер, офис, следобед в парка
Мрежа:
Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's Firenze Дамска чанта Цвят крем

700.00лв.

Ръчна чанта за тоалетни принадлежности  от Bric’s колекция Firenze, направена от мек, релефен синтетичен материал. Емблематичният дизайн е завършен от финна  тосканска кожена. Изберете този елегантен аксесоар за вземане на всички ваши грим и лични вещи със себе си. ВЪНШЕН: първото горно отделение се затваря с цип; ц..

Бърз преглед

Bric's Firenze Дамска чанта несесер Цвят Крем

295.00лв.

Тоалетна чанта от колекцията Firenze на Bric , изработена от мек, релефен синтетичен материал. Емблематичният и елегантен дизайн е завършен от финна тосканската кожа. ВЪНШЕН: удобна кожена дръжка и джоб с цип отстрани. Вътрешно пространство: джоб с цип и странични отделения; той се предлага с удобна торбичка, пр..

Бърз преглед

Bric's Firenze Чанта за Пътуване Голяма 55 см. Цвят Крем

700.00лв.

Чанта от колекцията Firenze на Bric's , направено от релефен синтетичен материал, който е едновременно издръжлив и лесен за почистване. Уникален стил с ретро визия. Той е идеален за държане на всички ваши лични вещи за кратки пътувания или почивни дни. ВЪНШЕН: кожена дръжка и страничен джоб с цип; каишка на г..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's Firenze Чанта за Пътуване Малка 45 см. Цвят Крем

650.00лв.

Чанта ръчна от колекцията Firenze на Bric's , изработена от релефен синтетичен материал, който е едновременно издръжлив и лесен за почистване. Уникален стил с ретро визия. Той е идеален за държане на всички ваши лични вещи за кратки пътувания или почивни дни. ВЪНШЕН: кожена дръжка и страничен джоб с цип. Каи..

Бърз преглед

Bric's Live Чанта за пътуване Голяма 55 см. Цвят Олив

630.00лв.

Сак от колекцията LIFE на Bric's.Той е идеален за задържане на всички ваши лични вещи за кратки пътувания или почивни дни, като винаги гарантира безупречен стил. ВЪНШЕН: произведен от синтетичен материал от велур, той е издръжлив и лесен за почистване; кожена дръжка и страничен джоб с цип; включва каишка на гърба, коят..

Бърз преглед

Bric's Live Чанта За Пътуване Голяма 53 См. Цвят Олив

620.00лв.

Ръчна чанта от колекцията Bric's Life, изработена от синтетичен материал с ефект на велур с кожени детайли. ЕКСТЕРИОР: двойна дръжка от естествена кожа със закопчаване. Два джоба с цип отстрани. Каишка отзад на чантата, така, че да можете да прикрепите чантата към дръжката на куфара. ВЪТРЕШНО: голямо отделение, до което има достъп чрез дв..

Бърз преглед

Bric's Live Чанта за пътуване Малка 45 см. Цвят Олив

590.00лв.

Сак от колекцията LIFE на Bric . Той е идеален за задържане на всички ваши лични вещи за кратки пътувания или почивни дни, като винаги гарантира безупречен стил. ВЪНШЕН: произведен от синтетичен материал от велур, той е издръжлив и лесен за почистване; кожена дръжка и страничен джоб с цип; включва каишка на г..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's Live Чанта Несесер Цвят Олив

245.00лв.

Тоалетна чанта от колекцията Live на Bric’s , изработен от устойчив   синтетичен материал, който е удоволствие на допир, благодарение на повърхността на ефекта от велур. Просторен и елегантен, гарниран с кожа, тосканска обработка, е направен да побере всички необходими неща за всяко пътуване. ВЪНШЕН: две ма..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's X-Travel Чанта За Пътуване Голяма 55 См Цвят Олив

290.00лв.

Чанта от колекцията на X-Travel, изработена от сатенен найлон с кожени гарнитури.ВЪНШЕН: кожена дръжка с закопчаване , страничен джоб с цип снабден с каишка на гърба за закрепване на чантата към дръжката на куфара.ВЪТРЕШЕН: включва малка чанта, която е прикрепена от едната страна чрез два ..

Бърз преглед

Bric's X-Travel Чанта за Пътуване Голяма 55 см Цвят Син

290.00лв.

Чанта от колекцията на X-Travel, изработена от сатенен найлон с кожени гарнитури. ВЪНШЕН: кожена дръжка с закопчаване , страничен джоб с цип снабден с каишка на гърба за закрепване на чантата към дръжката на куфара. ВЪТРЕШЕН: включва малка чанта, която е прикрепена от едната страна чрез два бутона ,&nb..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's B2Y Чанта за пътуване Сак Цвят Черен

120.00лв.

Пътна Чанта  Duffel  с джобове от колекцията B | Y Itaca на Bric's . ВЪНШЕН: чанта, изработена от водоотблъскващ полиамид и полиестер, с два просторни джоба с цип отпред, двойна дръжка със затваряне с велкро, задна каишка за закрепване и транспортиране на чантата на куфар и два ципа за достъп до главното..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's B2Y Чанта за пътуване Сак Цвят Манго

120.00лв.

Пътна Чанта  Duffel  с джобове от колекцията B | Y Itaca на Bric's .ВЪНШЕН: чанта, изработена от водоотблъскващ полиамид и полиестер, с два просторни джоба с цип отпред, двойна дръжка със затваряне с велкро, задна каишка за закрепване и транспортиране на чантата на куфар и д..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's B2Y Чанта за пътуване Сак Цвят Син

120.00лв.

Пътна Чанта  Duffel  с джобове от колекцията B | Y Itaca на Bric's .ВЪНШЕН: чанта, изработена от водоотблъскващ полиамид и полиестер, с два просторни джоба с цип отпред, двойна дръжка със затваряне с велкро, задна каишка за закрепване и транспортиране на чантата на куфар и д..

Бърз преглед

Bric's Live Garment bag Чанта за дрехи със закачалка Цвят Олив

450.00лв.

Пътна чанта за дрехи от колекцията на LIFE на Bric's . Изработен в нашия характерен изглеждащ  велур, синтетичен материал, той е както устойчив, така и издръжлив и се отличава с тонизирана кожа. Перфектен за полагане на специални грижи за вашите дрехи при всяко пътуване. ВЪНШЕН: преден джоб с ц..

Бърз преглед

Bric's Live Дамска Чанта Цвят Олив

331.00лв.

Голямата чанта през рамо от колекцията на LIFE на Bric’s е изработена от синтетичен материал от велур, който е едновременно издръжлив и удоволствие на допир. Предлага се и с тонизирана кожа. Комфорт и стил, всичко това в минималното количество пространство. ВЪНШЕН: преден джоб с магнитно за..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's Live Чанта за компютър Цвят Олив

544.00лв.

Чанта за лаптоп от колекцията на LIFE на Bric‘s , изработено от характерния синтетичен материал на Bric , който се отличава с мек велурен ефект и е устойчив, издръжлив и лесен за почистване. Функционалността и елегантността се събират в чанта, предназначено за хора, които винаги с..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's Monza Бизнес Чанта Цвят Черен/Сив

527.00лв.

  Този бизнес чанта за лаптопи от колекцията на Monza, изработена от кожа и техническа найлонова тъкан, е идеалният аксесоар за ежедневните ви бизнес ангажименти. Всички помещения за съхранение са внимателно организирани за съхранение на вашите документи, лаптоп и лични вещи по много ефективен и ефикасен начин.&..

Бърз преглед

Bric's Torino Бизнес Чанта Цвят Черен

625.00лв.

Тази бизнес чанта за лаптоп от колекцията Torino, изработена с два вида кожа, е перфектният аксесоар за ежедневните ви бизнес ангажименти. Всички помещения за съхранение са внимателно организирани за съхранение на вашите документи, лаптоп и лични вещи по много ефективен и ефикасен начин.  ХАРАКТЕРИСТИКА ..

Бърз преглед

Bric's Torino Мъжка Чанта Цвят Черен

295.00лв.

Тази чанта през рамо с подвижна каишка от колекцията Torino е изработена с два вида кожа, е идеалният аксесоар за организиране на ежедневните ви неща. Всички внимателно организирани пространства за съхранение ви позволяват да съхранявате личните си вещи по много ефективен и ефикасен начин.ИНТЕРИОР: основно отделение с цип..

Бърз преглед

Bric's Torino Мъжка Чанта Цвят Черен

285.00лв.

Тази чанта през рамо с неподвижна, регулируема каишка от колекцията Torino, изработена с два вида кожа, е идеалният аксесоар за организиране на ежедневните ви вещи. Всички внимателно организирани пространства за съхранение ви позволяват да съхранявате личните си вещи по много ефективен и ефикасен начин. ИНТЕРИОР: просторен ..

Показани 1 до 20 от 39 (2 Страници)