Mъжки чанти

Мрежа:
Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's Live Чанта Несесер Цвят Олив

245.00лв.

Тоалетна чанта от колекцията Live на Bric’s , изработен от устойчив   синтетичен материал, който е удоволствие на допир, благодарение на повърхността на ефекта от велур. Просторен и елегантен, гарниран с кожа, тосканска обработка, е направен да побере всички необходими неща за всяко пътуване. ВЪНШЕН: две ма..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Bric's Monza Бизнес Чанта Цвят Черен/Сив

527.00лв.

  Този бизнес чанта за лаптопи от колекцията на Monza, изработена от кожа и техническа найлонова тъкан, е идеалният аксесоар за ежедневните ви бизнес ангажименти. Всички помещения за съхранение са внимателно организирани за съхранение на вашите документи, лаптоп и лични вещи по много ефективен и ефикасен начин.&..

Бърз преглед

Bric's Torino Бизнес Чанта Цвят Черен

625.00лв.

Тази бизнес чанта за лаптоп от колекцията Torino, изработена с два вида кожа, е перфектният аксесоар за ежедневните ви бизнес ангажименти. Всички помещения за съхранение са внимателно организирани за съхранение на вашите документи, лаптоп и лични вещи по много ефективен и ефикасен начин.  ХАРАКТЕРИСТИКА ..

Бърз преглед

Bric's Torino Мъжка Чанта Цвят Черен

295.00лв.

Тази чанта през рамо с подвижна каишка от колекцията Torino е изработена с два вида кожа, е идеалният аксесоар за организиране на ежедневните ви неща. Всички внимателно организирани пространства за съхранение ви позволяват да съхранявате личните си вещи по много ефективен и ефикасен начин.ИНТЕРИОР: основно отделение с цип..

Бърз преглед

Bric's Torino Мъжка Чанта Цвят Черен

285.00лв.

Тази чанта през рамо с неподвижна, регулируема каишка от колекцията Torino, изработена с два вида кожа, е идеалният аксесоар за организиране на ежедневните ви вещи. Всички внимателно организирани пространства за съхранение ви позволяват да съхранявате личните си вещи по много ефективен и ефикасен начин. ИНТЕРИОР: просторен ..

Бърз преглед

Bric's Torino Чанта Несесер Цвят Черен

215.00лв.

Несесер от колекцията Тorino е перфектният аксесоар за всички ваши нужди, независимо дали сте на път по работа или отивате за уикенда. Тази тоалетна чанта е идеалният съпровод за раници от колекция Torino. ИНТЕРИОР: Основно отделение с цип с пълна дължина, който се спуска отстрани, мрежест джоб с цип, джоб с цип и с..

Бърз преглед

Bric's Torino Чанта Папка Цвят Черен

295.00лв.

Папка от колекцията Torino, изработено с два вида кожа, едната е гладка, а другата зърнеста, с вътрешна функционалност, предназначена за работните ви ангажименти. ХАРАКТЕРИСТИКИ: джоб с пълна ширина с отваряне на книги, включително: отделение / контейнер за таблет с еластично велкро затваряне на джоба разд..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Hedgren Чанта за компютър 13''Цвят Черен

175.00лв.

Кросоувър чантата, с размер А4, който ви дава достатъчно място за пренасяне на всички важни бизнес документи  в широко отварящия се преден джоб. Магнитното предно затваряне означава, че не е нужно да се притеснявате, докато дискретният заден джоб с цип е идеален за вашите ценни вещи. Представяйки зашеметяващия винтидж стил на кол..

Очаквайте скоро
Бърз преглед

Hedgren Чанта за компютър 15,6''Цвят Черен

240.00лв.

Голяма чанта Harmony наистина означава бизнес, с просторен и организиран интериор, проектиран да побере всички нужди на заетия съвременен човек. Насладете се на изискани детайли като меката кожена лепенка на дръжките за носене, облепената основа които придават на това куфарче винтидж усещане, което е невероятно модерно. Този традицион..

Показани 1 до 9 от 9 (1 Страници)