Аксесоари

Малките детайли са най-важни! С големия си избор от стилни висококачествени аксесоари ние доказваме любовта си към детайлите.
Мрежа:
Бърз преглед

Bric's Калъф за Куфар BLF,BXL 48117 Цвят Безцветен

55.00лв.

Малък калъф за куфар , идеален за защита на вашия багаж на Bric’s от серията X-Travel и Life от драскотини. Подхожда на следните модели: BXL48117 BLF48117 Технически подробностиМатериал: NNC Тегло: 0,3 кг..

Бърз преглед

Bric's Калъф за куфар за Bellagio BBG 28301 Безцветен

55.00лв.

Малък калъф за куфар , идеален за защита на вашия багаж на Bric’s от серията Bellagio от драскотини.Подхожда на следните модели:BBG 28301 и BBG 28312..

Бърз преглед

Bric's Калъф за куфар за Bellagio BBG 28303 Безцветен

55.00лв.

Калъф за куфар , идеален за защита на вашия багаж на Bric’s от серията Bellagio от драскотини.Подхожда на следният модел:BBG 28303 ..

Бърз преглед

Bric's Калъф за куфар за Bellagio BBG 28304 Безцветен

55.00лв.

Калъф за куфар , идеален за защита на вашия багаж на Bric’s от серията Bellagio от драскотини.Подхожда на следният модел:BBG 28304..

Бърз преглед

Bric's Калъф за куфар за Bellagio BBG 28305 Безцветен

60.00лв.

Калъф за куфар , идеален за защита на вашия багаж на Bric’s от серията Bellagio от драскотини.Подхожда на следният модел:BBG 28305..

Бърз преглед

Doppler Сгъваем чадър Fiber Handy Uni

49.00лв.

Чадър едва по-голям от смартфон? Има ли? Да! Със своите малки размери от само 18 см Fiber Handy Uni е един от най-малките в семейството на Doppler. А с тегло от само 184 грама той е и един от най-леките.Това го прави изключително удобен спътник за дъжд, който е лесен за прибиране, благодарение на своя плосък силует. В допълнени..

Бърз преглед

Doppler Сгъваем чадър Zero Magic

80.00лв.

Чадър Zero Magic се характеризира;•   МИНИМАЛНО тегло.•   ОПТИМАЛЕН размер.•   ФУНКЦИОНАЛНО приложение.Той има добре познатия механизъм за автоматично отваряне и затваряне - но магия е, че може да бъде интегриран в джобен чадър, който все още тежи не повече от 176 грама. Това прави Zero Magic на..

Бърз преглед

Picard Картодържател Brooklyn Цвят Черен

98.00лв.

Този елегантен държач за карти печели точки в елегантност и интелигентност, изработени от копринено-мека гладка телешка кожа. Съвършено ненатрапчиво за вечерния гардероб в джоба на сакото и панталона. кадифено мека, гладка телешка кожа 8 слота за EC карти 2 джоба с слотове релефно лого сигурна кожена лента с преса метални детайл..

Изчерпан
Бърз преглед

Picard Дамско Портмоне Цвят Червен Bingo

157.00лв.

Обиколно закопчаване с цип Две отделения за банкноти Монетна част с капак отпред и бързо закопчаване Шест джоба с цепка и един слот за идентификация Шест слота за карти Спортна кравешка кожаЧист дизайн, висококачествена кожа и добре обмислен вътрешен живот - така идва портфейлът ..

Изчерпан
Бърз преглед

Picard Дамско Портмоне Цвят Червен Melbourne

117.00лв.

Най-висок клас телешка кожа в контрастен цвят придава на този портфейл спортен, вечен вид. Осем слота за карти съдържат всичките ви карти. Изправеният дизайн и изключителната функционалност правят този портфейл от елегантна телешка кожа красив и практичен спътник за всеки ден. Клапан отпред със закопчаване Портмоне за монети, с ка..

Бърз преглед

Picard Дамско Портмоне Цвят Черен Melbourne

117.00лв.

Най-висок клас телешка кожа в контрастен цвят придава на този портфейл спортен, вечен вид. Осем слота за карти съдържат всичките ви карти. Изправеният дизайн и изключителната функционалност правят този портфейл от елегантна телешка кожа красив и практичен спътник за всеки ден.Клапан отпред със закопчаванеПортмоне за монети, с капак отпред..

Показани 1 до 11 от 11 (1 Страници)