Thule

Мрежа:
Бърз преглед

Thule Chasm Чанта сак Големина L 130 л. Цвят Червен

274.00лв.

·   Лесен достъп до съдържанието чрез голям, широк отвор ·   Може да се носи по два различни начина: като Раница и като ЧАНТА САК (всички каишки се прибират, когато не се използват)·   Предпазва съдържанието от елементите и се сгъва за лесно съхранение благодарение на устойчивата и водоустойчива брезентова тък..

Бърз преглед

Thule Crossover TCSP313 Раница Цвят Черен 13''

157.00лв.

·   Подплатеното отделение за  13 "MacBook Pro® или компютър·   Организационното отделение съхранява карти, списания и електроника·   Лесните джобове за достъп за малките спортни аксесоари·   Водоустойчивите материи и ципове се комбинират, за да създадат лека, защитна чанта·   Удобство..

Бърз преглед

Thule En Route Раница 14 Л Цвят Антрацит

110.00лв.

Елегантна 14л раница с уникален U-образен отвор, за лесно използване.За 13 "лаптоп и 10" таблет в специални, подплатени джобове. Удобно опаковане и разтоварване на основното отделение с широк, U-образен отвор.Бърз достъп до телефон или малки ценности в джоб с мека подплата.Дръжте малките аксесоари сигурни и лесни за намиране в интериорните мр..

Бърз преглед

Thule En Route Раница 18 Л. Цвят Черен

123.00лв.

Независимо дали работите или почивате, тази 18 л. раница със защита за лаптоп SafeEdge е идеална за ежедневните пътувания или приключенията през уикенда·   Защитава вашия лаптоп (15 "MacBook Pro® или 14" компютър) в подплатената втулка на лаптопа със SafeEdge конструкция·   Защитен подплатен джоб за таблет·   Saf..

Бърз преглед

Thule Subterra TSR-336 Размер S Кабина Цвят Минерал

510.00лв.

·   Лесно за опаковане, отделете чисто от мръсни или поддържайте дрехи на място благодарение на вътрешния панел за компресия.·   Плавен и лесен транспорт с твърди, големи размери на колелата и V-Tubing телескопични дръжки.·   Безпроблемно пътуване благодарение на приставката за прикачване на ремъка, която позволя..

Бърз преглед

Thule Subterra TSWD-345 чанта за Пътуване Цвят Минерал

275.00лв.

Елегантен и просторен сак чанта с широк достъп за лесно опаковане и организиране на вашите вещи от първа необходимост.·   Лесно опаковайте и намирайте вещи благодарение на широк отвор·   Дръжте ключовете и малките ценности сигурни, но все още недостъпни във вътрешния мрежов джоб·   Защитавайте и лес..

Показани 1 до 6 от 6 (1 Страници)