Bric's Bellagio Размер L Трак Цвят Олив

Bric's Bellagio Размер L Трак Цвят Олив

1,020.00лв.
Производител:
Продуктов код: BBG28315
Наличност: Наличен
Разглеждания 880 пъти

Спецификации

  • Материал Polycarbonate
  • Размери 43,5x75,5x41 cm
  • Цвят Олив
  • Тегло 5,14 кг.
  • Големина L - Голям Куфар
  • Колела 4

Детайли

Пътнически трак от колекцията Bellagio от Bric's . Елегантните кожени елементи се комбинират с високотехнологичната поликарбонатна обвивка Makrolon®. Комбинирайки се красиво с ретро дизайна, оригиналните пропорции на куфара с твърд корпус позволяват капацитет от 117 л.
- ВЪНШЕН: изработен от лек, гъвкав и ултраустойчив Makrolon® поликарбонат.
ДРЪЖКА: лесна и практична придърпваща се дръжка с три междинни заключващи позиции, които могат да бъдат избрани чрез шпилка. Сега още по-управляем и ергономичен.
ВЪТРЕШЕН ИНТЕРИОР: облицован интериор, разделен на две отделения: Едно с мрежест джоб и закопчаване с цип и друго с голямо отделение с цип и кука която може да побере до три закачалки. Допълнителен облицован панел за по-добро подреждане на елементи.
ЗАКЛЮЧВАНЕ: в комплект с вграден катинар TSA, необходим при пътуване до САЩ; позволява на летищната сигурност в Америка да извършва проверки, без да повреди багажа.
- КОЛЕ
ЛА: четири двойни въртящи се колела, направени по високи японски стандарти за качество. Те се въртят на 360° във всички посоки с лекота и са много тихи благодарение на гуменото си покритие. Колелата могат да бъдат заменени отвън с основна отвертка.
- ПОДРОБНОСТИ: тонирана
 кожа с контрастни шевове и златни ципове; включва кожен етикет; циповете са покрити с гума, за да ги направят напълно водоотблъскващи.